info_outlineA Green Glue Ára

Green Glue viszkoelasztikus csillapító anyag

melyet falak, padlók és mennyezetek hangszigetelésére alkalmazhatunk. Minimális anyagszükséglete 1 tubus / 3 m2. A hatásfok növelése érdekében emelhetjük a felhasznált mennyiséget maximum 3 tubus / 3 m2-ig. Nagyobb mennyiségben romlik a hatásfok. Szokásos mennyiség mellyel jól lehet kalkulálni és a kivitelezés során is követhető az anyagfelhasználás.
Normál szigetelésre: 1 tubus / giszkarton tábla.
Emelt szigetelésre: 2,5 tubus / giszkarton tábla.

Ára: 6 950,- Ft/tubus


Green Glue tőmitőanyag

Szerelt falak illesztési hézagjaihoz, födémek és falak találkozási réseihez. Nem szárad ki, nem repedezik meg, így kiváló hang gátló tulajdonságát hosszú ideig megtartja 1 tubus 828 ml. Kiszerelése lényegesen nagyobb, mint az egyéb kereskedelemben kapható tömítőanyagoké.

Ára: 5 500,- Ft/tubus


Kinyomó pisztoly

Mivel a Green Glue tubusos termékei jóval nagyobb kiszerelésűek, mint a hazánkban megszokott tubusos anyagok. Így speciális méretű kinyomóra van szükség hozzájuk. Amennyiben nem szeretné megvásárolni a kinyomót egy egyedi kivitelezés miatt kölcsönözheti is azt.

Ára: 15 000,- Ft


Green Glue vödrös kiszerelésben

Viszkoelasztikus csillapító anyag melyet falak, padlók és mennyezetek hangszigetelésére alkalmazhatunk. Nagyobb kiszerelésben a még költséghatékonyabb kivitelézés érdekében. 1 vödör 34m2 felületre elegendő normál hangszigetelés esetén.

Ára: 132 000,- Ft


Green Glue Joist tape

Nyikorgó padló, vagy léptek kopogása – ezeknek a hangoknak az átvitele sokak életét keseríti meg. A GreenGlue Joist Tape – azaz gerenda szalag – erre a problémára nyújt hatékony megoldást.

Ára: 580,- Ft


Green Glue "fecskendő"

A vödrös kiszerelésű anyag felhordására alkalmas fecskendő. Egyedi kivitelezésekhez bérelhető is.

Ára: 35 000,- Ft